Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů křenu, čerstvého
- 150 gramů jablek, bez jádřinců, napůl
- 300 gramů bílého zelí, na kousky (3 cm)
- 1 polévkovou lžíci cukru
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 386 kJ / 92 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Salát Boleslaw
10 Min
Jablkovo - mrkvový salát
10 Min
Řecký zelný salát
2h 15min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Zelný salát s bylinkami
10 Min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 godz. 15 min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Moravské zelí
25 Min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1h
Coleslaw
10 Min