Urządzenia i Akcesoria
Masová dochucovací pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 gramů
Składniki
-
300 gramů masa, na kousky, bez kostí a šlach
-
300 gramů směsi zeleniny (cibule, mrkev, celer nebo řapíkatý celer), na kousky
-
1 stroužek česneku
-
4 snítky směsi bylin, čerstvých (např. šalvěj, rozmarýn), pouze listy
-
150 gramů hrubé soli
-
30 gramů červeného vína nebo vody
-
1 bobkový list, sušený
-
1 hřebíček
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 gramů
Białko
59 g
Kalorie
2754 kJ /
658 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bagety
35 min
Zeleninová dochucovací pasta
45 min
Kuřecí dochucovací pasta
45 min
Bílý jogurt
11 godz. 10 min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Bílý jogurt ve Varoma
12 godz.
Domácí tvaroh
45 min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 godz. 30 min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Majonéza
5 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Čerstvý sýr
10 min