Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vepřového sádla, hřbetního, na kostičky (1 x 1 cm)
- 100 gramů vody
- ½ polévkové lžíce soli
- 2 - 3 špetky sušeného tymiánu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 36890 kJ / 8811 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 995 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Houskové knedlíky
50 min
Moravské zelí
25 min
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Libečková sůl
5 min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 Std. 30 Min
Majonéza
5 min
Škvarkové placky
1h 10 min
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24h 20 min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 min
Škvarková pomazánka
5 min