Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Horní vrstva
- 50 gramů vlašských ořechů
- 900 - 1000 gramů hrušek, oloupaných, nakrájených na kousky
- 150 gramů másla, na kousky
- 120 gramů cukru
- 1 špetka soli
- ½ čajové lžičky skořice, mleté
Těsto
- 180 gramů másla, na kousky
- 150 gramů cukru
-
1
balíček vanilkového cukru, (20 gramů)
lub 1 čajová lžička domácího vanilkového cukru - 5 vajec
- 300 gramů hladké mouky
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva, (12 gramů)
- 50 gramů mléka
- moučkový cukr, na posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 831 kJ / 198 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tvarohová buchta
12h 45 min
Borůvkový koláč s bílou čokoládou
1 Std.
Bublanina s třešněmi
1 Std.
Třený ovocný koláč
50 Min
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min
Hruškový šlehačkový koláč
1 Std. 35 Min
Tvarohové řezy s višněmi
45 min
Kokosový koláč se smetanou
1 Std.
Makovo-jablečný koláč
1 Std. 40 Min
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1 Std.
Koláč s ricottou a letním ovocem
1 Std.
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1 godz. 20 min