Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů strouhanky
- 2 vejce
- 300 gramů vepřových jater, na kousky
- 1 - 2 stroužky česneku
- 2 - 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 - 1 ¼ čajové lžičky soli, plus navíc na osolení vody na vaření
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 618.5 kJ / 148 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborové knedlíky se špenátem
1óra 40p
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 min
Bramborové knedlíky
1 godz. 50 min
Houskové knedlíky
50 min
Strouhanka
5 min
Drůbeží játrová paštika
6h 40min
Svítek do polévky
55min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 godz. 30 min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Houskové knedlíky
50 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Škvarková pomazánka
5 min