Urządzenia i Akcesoria
Želatina
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porce
Składniki
-
15 gramů želatiny v prášku čisté, bez příchuti
-
400 gramů pomerančového džusu nebo jakéhokoli ovocného džusu
-
1 polévkovou lžíci cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Białko
13 g
Kalorie
1250 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
62.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Základní kuchařka
189 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Karamelový krém
2h 35min
Piškotový dort s krémem mascarpone
1h 40min
Ježčí bulky
2h 30min
Čokoládová roláda – housenka
3h 15min
Čokoládová poleva (Ganache)
20min
Máslový krém
5min
Máslovo-pudingový krém
20min
Velikonoční čokoládový Meringue
7h 30min
Jahodová dřeň - mražená
8h
Piškotový dort s hroznovým vínem a sektem
55min
Jogurtový dresink
5min
Piškotový korpus
1h 50min