Fenyklová focaccia

Fenyklová focaccia

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porcí

Składniki

  • 200 gramů pšenice špaldy zrn
  • 2 čajové lžičky fenyklových semínek
  • 260 gramů hladké špaldové mouky plus navíc na pomoučnění pracovní plochy
  • ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
  • 240 gramů vody
  • 1 čajová lžička třtinového cukru
  • 10 gramů soli
  • 30 gramů olivového oleje plus navíc na pokapání
  • 60 gramů cherry rajčat na čtvrtky
  • 100 gramů fenyklu na tenké plátky (2 mm)
  • 2 větvičky čerstvý rozmarýn jen jehličky

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 13 g
Kalorie 1544 kJ / 369 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 6.1 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...