Květinová focaccia bez lepku

2.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 porcí

Składniki

  • 520 gramů vody
  • 1 špetka cukru
  • 20 gramů čerstvého droždí
  • 200 gramů rýžové mouky
  • 100 gramů bramborového škrobu
  • 15 gramů psyllia
  • 10 gramů soli
  • 40 gramů olivového oleje plus navíc na vymazání
  • 1 čajová lžička xanthanové gumy
  • 1 - 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 1 - 2 polévkové lžíce vody
  • 50 gramů červené cibule na plátky
  • 50 gramů žluté papriky na plátky nebo kostky
  • 50 gramů brokolicových růžiček malých
  • 50 gramů cherry rajčat
  • 40 - 50 gramů vypeckovaných černých oliv
  • 10 gramů směsi bylinek, čerstvých např. rozmarýnu či bazalky
  • 1 čajová lžička hrubé soli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1041 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 1557.1 kJ / 372.2 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 49.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...