Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de cacahuate pelado
- 140 g de mantequilla de maní
- 30 g de chocolate amargo (50% cocoa), en trozos
- 370 g de leche
- 200 g de crema para batir, fría
- 1 cucharada de azúcar glass (opcjonalnie)
- 350 g de helado de chocolate
- 200 g de hielos
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 2863 kJ / 683 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Malteada de Vainilla, Plátano y Café
5 Min
Tormenta frappeada
10min
Espuma de frutos rojos
10min
Malteada de brownie de chocolate
35min
Jugo de mango picante
10min
Malteada de crema de avellanas
10min
Frappuccino
5 Min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Café helado con cardamomo
1 Std. 10 Min
Malteada de fresa
5 Min
Pay de limón express
15min
Nieve de pepino y limón
10min