Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 200 g de apio, en trozos
- 250 g de zanahoria, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 100 g de jitomate, en trozos
- 150 g de calabacita, en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de champiñones
- 1 hoja de laurel seca (opcjonalnie)
- 6 ramitas de hierbas de olor, frescas (p.ej. albahaca, salvia, romero), sólo las hojas
- 4 ramitas de perejil fresco
- 120 g de sal gruesa
-
30
g de vino blanco seco
lub 30 g de agua - 1 cucharada de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 18.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de jitomate
40 min
Yogur natural
11 godz. 10 min
Pan de caja blanco
2h
Yogur Griego TM6
13h
Requesón
2h
Yogur griego natural
15h 30 min
Pan integral
3h
Concentrado de caldo de carne
45 min
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Espuma de frutos rojos
10 min
Pan de caja blanco
2h
Salsa de jitomate
35 min