三色姜香饭

三色姜香饭

3.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 短糙米 浸泡隔夜 (约480克浸泡糙米)
    300 克
  • 新鲜姜
    5 片
  • 新鲜南姜
    5 片
  • 岩盐
    ⅘ 茶匙
  • 甜菜根汁 (参考贴士)
    2 汤匙
  • 红萝卜汁 (参考贴士)
    2 汤匙
  • 菠菜汁 (参考贴士)
    2 汤匙
  • 橄榄油
    3 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 1213 kJ / 290 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...