
Urządzenia i Akcesoria
Folar de Olhão
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 doses
Składniki
-
água75 g
-
banha60 g
-
manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar100 g
-
sumo de laranja (1 unid. aprox.)80 g
-
fermento de padeiro fresco25 g
-
aguardente50 g
-
farinha tipo 65500 g
-
sal1 c. chá de
-
açúcar140 g
-
canela em pó20 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
480 kcal /
2006 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
67 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Abril 2020
34 Przepisy
Portugalia
Portugalia