Urządzenia i Akcesoria
Cobertura de chocolate e avelã
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
800 g
Składniki
-
açúcar150 g
-
avelã200 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços100 g
-
natas30 g
-
ovos2
-
manteiga à temperatura ambiente, em pedaços250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
2324 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Torta de chocolate com recheio de mascarpone e framboesa
45 min
Bolo festa de chocolate
3 godz.
Bolo com cobertura de chocolate
1 godz. 15 min
Bolo surpresa
1 godz. 10 min
Cassata de framboesa, natas e pêssego
7 godz.
Bolo pink velvet
6 godz.
Recheio de abacaxi
10 min
Bolo de chocolate sem farinha
40 min
Bolo de mousse de chocolate
30 min
Cobertura de chocolate com azeite
10 min
Sachertorte
1 godz. 50 min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1 godz.