![Banane con salsa al cocco e cannella Banane con salsa al cocco e cannella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CF785204-7B7D-4B8E-A059-C741A5B21CE2/Derivates/48116143-b8f7-4486-a8b9-6a398d13b61a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zucchero alla cannella
- 80 g di zucchero
- 2 stecche di cannella (circa 5 cm l’una)
Banane con salsa al cocco e cannella
- 1850 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- 2 banane mature (circa 100-120 g l’una), tagliate a metà
- ½ cucchiaio di olio di cocco, pressato a freddo
- ½ cucchiaio di scaglie di cocco, tostati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1225.1 kJ / 292.5 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 60.2 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aqua d'orzo con albicocca e zenzero
1h 25min
Cocotte persi pien
1 Std.
Insalata di patate
8 godz. 45 min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Croissant
7 Std. 30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Burro
Brak ocen
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Pangrattato
10 min
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 min
Dado di carne
45 Min