Urządzenia i Akcesoria
Pomerančovo-zázvorový kečup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 láhev
Składniki
-
30 gramů čerstvého zázvoru na tenké plátky
-
1 stroužek česneku
-
100 gramů cibule napůl
-
300 gramů pomeranče chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva
-
70 gramů jablečného octa
-
75 gramů cukru
-
130 gramů vody
-
20 gramů sójové omáčky
-
130 gramů rajčatového protlaku
-
sůl
-
pálivá paprika
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 láhev
Białko
6 g
Kalorie
1798 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
94 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Omáčky
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Veganské burgery
45 min
Veganské arašídové cookies s čokoládou
50 min
Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou
50 min
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50 min
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25 min
Falešné kapary z poupat bezinek
Brak ocen
Veganská zakysaná smetana
10 godz. 15 min
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Brak ocen
Hummus
5 min
Domácí oříšková pomazánka
Brak ocen
Rajčatový kečup
40 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 godz. 10 min