Urządzenia i Akcesoria
Sweet and sour pork ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 portion
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
fresh root ginger thinly sliced10 g
-
pork spare ribs cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
rock sugar50 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
rice vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2066 kJ /
494 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Rice Wine Chicken
30 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min