茄汁炒豆包

茄汁炒豆包

4.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 人份

Składniki

  • 5 克
  • 嫩薑 切絲
    15 克
  • 番茄醬
    30 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 20 克
  • 白醋
    10 克
  • 15 克
  • 炸豆包 切塊(約3公分)
    250 克
  • 鈕扣菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切片
    15 克
  • 青椒 切片(約2公分)
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1004.6 mg
Białko 68.3 g
Kalorie 2958.7 kJ / 707.1 kcal
Tłuszcz 27.4 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 5844.8 g
Węglowodany 48.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...