Urządzenia i Akcesoria
Currywurst (sausages with curry ketchup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
oil10 g
-
pre-cooked sausages cut into slices (1 cm - see Tips)300 - 350 g
-
water50 g
-
tomato ketchup150 g
-
curry powder1 tsp
-
hot paprika¼ tsp
-
honey10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2230.7 mg
Białko
31.9 g
Kalorie
2366.7 kJ /
563.5 kcal
Tłuszcz
36.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels Mariniere
Brak ocen
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Mustard and cheddar mash
30 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Chicken in peach sauce
40 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
20 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min