青豆烩饭配鳕鱼

青豆烩饭配鳕鱼

1.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

青豆泥
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 黄油
    10 克
  • 青豌豆,新鲜或冷冻
    125 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 鸡高汤
    75 克
烩饭
  • 鳕鱼排 切2.5厘米小块
    200 克
  • 洋葱 切末
    30 克
  • 黄油
    20 克
  • 橄榄油
    10 克
  • 意大利米饭
    300 克
  • 白葡萄酒
    50 克
  • 720 克
  • 帕玛森奶酪粉
    20 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克
装盘
  • 樱桃 切半,去核
    8 个

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2451.8 mg
Białko 20.7 g
Kalorie 2222.8 kJ / 531.3 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...