Urządzenia i Akcesoria
青豆烩饭配鳕鱼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
青豆泥
-
洋葱 切块100 克
-
黄油10 克
-
青豌豆,新鲜或冷冻125 克
-
盐1 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
鸡高汤75 克
烩饭
-
鳕鱼排 切2.5厘米小块200 克
-
洋葱 切末30 克
-
黄油20 克
-
橄榄油10 克
-
意大利米饭300 克
-
白葡萄酒50 克
-
水720 克
-
帕玛森奶酪粉20 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
装盘
-
樱桃 切半,去核8 个
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2451.8 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
2222.8 kJ /
531.3 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
西班牙风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny