Urządzenia i Akcesoria
Steamed Scrambled Eggs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
large eggs4
-
heavy whipping cream2 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water20 oz
-
hash browns to serve
-
bacon to serve
-
fresh strawberries to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
443 mg
Białko
13 g
Kalorie
1008 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whipped Cream
10 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45 min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40 min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 min
Bolognese Sauce
1 h 10 min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40 min
Stuffed French Toast
40 min
Poached Eggs
25 min
Greek Style Pork Stew
1 h
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Southwest Creamed Corn
25 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min