Urządzenia i Akcesoria
意大利菠菜芝士饺
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 人份
Składniki
馅心
-
虾仁 去除虾线,切1×1厘米丁120 克
-
熟火腿 切1×1厘米丁60 克
-
新鲜菠菜叶 洗净沥干,切丝50 克
-
盐1 小撮
-
橄榄油40 克
-
白胡椒粉1 小撮
意大利饺子
-
蛋2 颗
-
低筋面粉165 克
-
面粉 手粉适量
-
热水 煮面用适量
-
盐适量
-
橄榄油 搅拌用适量
鼠尾草奶泡
-
新鲜鼠尾草4 - 5 根
-
牛奶200 克
-
盐1 小撮
组合
-
布拉塔奶酪 切成3×3厘米大小的薄片,约300克左右1 个
-
食用花 装饰用6 - 8 朵
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
171.5 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1353.2 kJ /
323.2 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
意大利风味
10 Przepisów
Chiny
Chiny