Urządzenia i Akcesoria
Vichyssoise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
manteiga50 g
-
alho-francês só a parte branca cortada em pedaços450 g
-
batata cortada em pedaços300 g
-
água750 g
-
2 cubos de caldo de galinhacaldo de galinha caseiro2 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
leite180 g
-
natas100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
4 g
Kalorie
0 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Gaspacho
10 min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 min
Vichyssoise de espargos
40 min
Sopa fria de pepino
4 godz.
Sopa fria de tomate e pêssego
40 min
Sopa fria de curgete e parmesão
1 godz.
Gaspacho
1 godz. 15 min
Zabaione
15 min
Sopa fria de pepino, maçã e limão
10 min
Vichyssoise com massa
Brak ocen
Creme de batata-doce e leite de coco
45 min
Molho holandês
10 min