Urządzenia i Akcesoria
Vichyssoise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
manteiga50 g
-
alho-francês só a parte branca cortada em pedaços450 g
-
batata cortada em pedaços300 g
-
água750 g
-
2 cubos de caldo de galinhacaldo de galinha caseiro2 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
leite180 g
-
natas100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
4 g
Kalorie
0 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Sopa de beterraba com tostas gourmet
50min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2h 15min
Vichyssoise de espargos
40min
Salmorejo
25min
Sopa cremosa de aspargos
30min
Flan
5h 30min
Crème au Moulin Vert
40min
Doce de cebola - TM5
1h 20min
Vichyssoise de agrião
35min
Creme de couve-flor com pinhões
40min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1h 5min