Urządzenia i Akcesoria
Champignoncremesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Champignons halbiert400 g
-
Wasser500 - 600 g
-
Milch200 g
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 TL
-
Mehl50 g
-
Salz½ TL
-
Sahne50 g
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Schmelzkäse (optional)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 min
Paprikacremesuppe
20 min
Tomatencremesuppe
35 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Gurkencremesuppe
25 min
Champignoncremesuppe
15 min
Knoblauch-Cremesuppe
20 min
Spinatsuppe mit Wildreis
45 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Zucchinicremesuppe
25 min
Champignon-Rahmsuppe
35 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min