Urządzenia i Akcesoria
Brokkolisalat mit Pinienkernen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 Portionen
Składniki
-
Brokkoli in Röschen300 g
-
1 gelbe Paprika, in Stückenrote Paprika in Stücken1
-
Apfel groß, in Stücken1
-
30 g SonnenblumenkernePinienkerne30 g
-
Olivenöl25 g
-
15 g Balsamico, hellObstessig15 g
-
Honig1 TL
-
Senf1 ½ TL
-
1 TL KräutersalzSalz1 TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2.5 g
Kalorie
487 kJ /
116.4 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
50 Jahre Thermomix®
39 Przepisów
Austria
Austria
Auftakt‑Meister
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Damals. Heute. Für immer.
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Das Kochbuch
206 Przepisów
Austria
Austria
Das Kochbuch
206 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Das Kochbuch
206 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Das Kochbuch
206 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Einfach. Selbst. Gemacht.
290 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Klassiker
15 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Klassiker
15 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Menüs
17 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Salate im Erlebniskochen
3 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
10 min
Cherry-Tomaten mit Fetafüllung
20 min
Frischkäse-Porree-Aufstrich
10 min
Fruchteis
5 min
Mediterraner Käseaufstrich
5 min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10 min
Fitness-Salat
10 min
Gemüseplatte mit heller Sauce
50 min
Rohkost, gemischt
10 min
Apfel-Kürbis-Salat
40 min
Möhren-Tomaten-Aufstrich
20 min