Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Seelen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 Stück
Składniki
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen300 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 Prise
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen500 g
-
Kräutersalz (10 g)2 TL
-
Bratwürste geräuchert (ca. 7 cm lang, Ø ca. 1,5 cm)10
-
Kümmel zum Bestreuen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
10 g
Kalorie
1016 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backt mehr Brot!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Laugenbrezeln
1 godz. 15 min
Wurstknöpfle (Bayern)
45 min
Schinkenswirls
1 godz. 20 min
Mini-Calzonen
1 godz. 40 min
Grissini mit Mohn oder Sesam
1 godz. 35 min
Kleiner Laugenkranz
2 godz. 10 min
Bacon-Spieße
1 godz. 30 min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 godz. 40 min
Schwäbisches Genetztes
10 godz.
Laugenbrötchen
2 godz.
Partyähre
1 godz. 50 min
Allgäuer Seelen
1 godz. 20 min