Urządzenia i Akcesoria
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 Portionen
Składniki
-
Rapsöl250 g
-
Knoblauchzehen4
-
Kapern abgetropft35 - 40 g
-
Tomatenmark200 g
-
Ketchup150 g
-
scharfer Senf50 g
-
Honig250 g
-
Kräuter der Provence3 EL
-
Sambal Oelek1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Essig1 - 2 EL
-
Sojasauce2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
705 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frühlingsaufstrich
20 min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 godz.
BBQ-Sauce
25 min
Eierschwammerlaufstrich
1 godz. 10 min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 godz. 30 min
Tzatziki
20 min
Süßer Marillensenf
55 min
Zwiebel-Paprika-Senf
1 godz. 20 min
Geräucherter Forellenaufstrich
5 min
Liptauer
15 min
Thunfischaufstrich
10 min