Urządzenia i Akcesoria
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 Portionen
Składniki
-
Rapsöl250 g
-
Knoblauchzehen4
-
Kapern abgetropft35 - 40 g
-
Tomatenmark200 g
-
Ketchup150 g
-
scharfer Senf50 g
-
Honig250 g
-
Kräuter der Provence3 EL
-
Sambal Oelek1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Essig1 - 2 EL
-
Sojasauce2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
705 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frühlingsaufstrich
20 min
BBQ-Sauce
20 min
BBQ-Sauce
25 min
Weiße BBQ-Sauce
15 min
Grillsauce sweet 'n' hot
1 godz. 20 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Zwiebel-Paprika-Senf
1 godz. 20 min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 min
Cocktaildressing
5 min
Marinade für Spare Ribs
10 min
Tzatziki
20 min
Liptauer
15 min