Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 vajec, uvařených natvrdo
- 100 gramů červených ředkviček, na plátky
- 2 čajové lžičky nakládaného zeleného pepře
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky
- 70 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička bylinkové soli
- 1 ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 16 plátků anglické slaniny
- 20 gramů jablečného octa
- ½ čajové lžičky medu
- 200 gramů baby špenátu
- 1 - 2 čajové lžičky dýňového oleje, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bigos
1h 30min
Vejce se žampiónovou náplní
40min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Sicilské purpetti fúze
1h
Zabaione
15min
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Brak ocen
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Brak ocen
Ciderová sangría
Brak ocen
Caribic shake
5 Min
Žampióny plněné kysaným zelím
40min