Urządzenia i Akcesoria
脆糖麻花
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
15 個
Składniki
-
水80 克
-
小蘇打粉¼ 茶匙
-
泡打粉¼ 茶匙
-
中筋麵粉200 克
-
糖30 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化20 克
-
油 (油炸用)150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
1.6 g
Kalorie
469.1 kJ /
178.9 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan