脆皮藍莓瑪芬

脆皮藍莓瑪芬

4.5 34 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 個

Składniki

  • 奶油 室溫軟化,切塊(約2公分)
    65 克
  • 冰糖粉
    150 克
  • 3 顆
  • 鮮奶油
    65 克
  • 牛奶
    75 克
  • 泡打粉
    ¾ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 香草精
    ½ 茶匙
  • 低筋麵粉
    200 克
  • 藍莓
    125 克
  • 二砂糖
    4 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 5.1 g
Kalorie 1260 kJ / 301.4 kcal
Tłuszcz 12.4 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 43.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...