Schneller Vleischsalat

Schneller Vleischsalat

3.9 91 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen

Składniki

  • vegetarischer Aufschnitt in Scheiben, halbiert (z. B. Mortadella von Rügenwalder Mühle)
    80 g
  • Gouda in Scheiben, halbiert
    80 g
  • Cornichons in Stücken
    70 g
  • Gurkenwasser von den Cornichons
    10 g
  • Frischkäse
    150 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
    ¼ Bund
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 4 g
Kalorie 397 kJ / 95 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...