Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna intera
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frappè di fragole
5 min
Crema inglese
10min
Panini alle nocciole e frutta secca
3h 5min
Smoothie al mango
10min
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1 godz. 20 min
Frullato di frutta
10min
Crema inglese
15 min
Crêpes
1 godz. 20 min
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1 Std. 30 Min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Brak ocen
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Brak ocen
Crêpe
1 Std. 15 Min