Sgonfiotti fritti

Sgonfiotti fritti

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 pezzi

Składniki

  • di mandorle con la pelle
    100 g
  • di farina + q.b per stendere
    250 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    150 g
  • di burro freddo, a pezzi
    125 g
  • di panna acida (20% di grassi)
    125 g
  • di formaggio Ziger
    150 g
    150 g di ricotta fresca
  • di cannella in polvere
    ½ di cucchiaino
  • di uvetta sultanina
    2 cucchiai
  • di succo di limone a piacere
    1 cucchiaio
  • di acqua per i bordi
    2 cucchiai
  • di olio per friggere
    2000 g
    2000 g di olio di cocco, idrogenato

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 363 kcal / 1520 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...