Zuppa al vino

Zuppa al vino

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di carote geschält, in Stücken (3 cm)
    100 g
  • di porro in Stücken (3 cm)
    100 g
  • di acqua
    400 g
  • di vino bianco (z. B. Chasselas)
    300 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    1
  • di mezza panna per salse, con 25% di grassi
    100 g
  • tuorli d'uovo
    2
  • di paprica
    1 pizzico
  • di sale nach Belieben
    1 pizzico
  • di pepe macinato nach Belieben
    1 pizzico
  • di erba cipollina fresca (5 g), in Ringen
    ½ mazzetto
  • pasta sfoglia ausgewallt (13 cm x 21 cm)
    1
  • uovo verklopft
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 473 kcal / 1976 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...