Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di farina
- 50 g di formaggio Gruviera, in Stücken (2 cm)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 45 g di burro chiarificato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo di manzo (per 0.5 l ciascuno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta ticinese
45min
Crostata di formaggio Gruviera
Brak ocen
Marmellata di albicocche per la dispensa
Brak ocen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 min
Risi e bisi
35 min
Torta ai frutti rossi
1 Std. 15 Min
Crostini alla mousse di trota
5 Min
Zuppa di patate dolci e pomodori con crostini al curry
40 min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 min
Flammkuchen vodese
1 godz. 30 min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min