Zuppa di farina alla basileese

Zuppa di farina alla basileese

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di farina
    50 g
  • di formaggio Gruviera in Stücken (2 cm)
    50 g
  • di cipolle halbiert
    80 g
  • di burro chiarificato
    45 g
  • di acqua
    1000 g
  • di dado per brodo di manzo (per 0.5 l ciascuno)
    2 cubetti
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 201 kcal / 842 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...