Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 525 g de agua
- 25 g de aceite de oliva
- 20 g de levadura prensada fresca
- 420 g de harina de trigo sarraceno
- 20 g de psyllium
- 100 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 547 kJ / 131 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 134 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de lino y chía
40min
Tarta de mijo
1 Std. 25 Min
Tarta con relleno de kale
1小时
Pan mediterráneo sin gluten
1h 20min
Crackers de amaranto
45 Min
Yogur líquido de coco en Varoma
12h
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 Std. 30 Min
Panecillos de semillas sin harina
45 Min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 Std. 30 Min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3hod.
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.