Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fondantul alb (se va face cu 2-3 zile înainte)
- 300 g zahăr extrafin
- 100 g apă
Aluatul de choux
- 150 g apă
- 80 g unt
- 1 linguriță sare
- 15 g zahăr extrafin
- 120 g făină
- 3 ouă
Crema
- 500 g lapte
- 1 păstaie de vanilie, secționată în lung
- 40 g făină
- 4 ouă
- 80 g zahăr extrafin
- 1 lingură cafea solubilă
- 1 lingură cacao pudră
- colorant alimentar
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1005 kJ / 238 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aluat de choux
2h
Biscuiți umpluți
2h 30min
Paris-Brest
6 Std. 40 Min
Tort de portocală întreagă cu sirop cu mirodenii
2h 20 min
Jeleu de merișoare
Brak ocen
Tort de înghețată Neapolitan
21h 10min
Affogato cu banane coapte
Brak ocen
Gem de fructe de pădure
1 godz.
Plăcintă cu cremă de portocală, din rulouri cu scorțișoară
5h 30 min
Glazură de unt
5 min
Brioșe tricolore
1h 30min
Glazură de ciocolată (ganache simplu)
20 min