![Poached Eggs Poached Eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d511a604-830f-45a5-b68e-7922923e7de8/Derivates/57a78b38-138b-4f00-b1bb-4e3aa3fea782.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 58 oz water
- ½ oz white vinegar
- oil, for brushing simmering basket
- 2 large eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 824.4 kJ / 197 kcal
- Białko
- 17.1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 259.2 mg
Alternatywne przepisy
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Steamed Rice
25 Min
Boiled Pasta
20 min
Boiled Eggs
20 min
Whipped Cream
10 Min
Long-grain white rice
35 min
Mashed Potatoes
50 min
Boiled Egg Mode
20 min
Steamed Scrambled Eggs
30 min
Steamed Chicken Breasts
30 min
Ground Beef Taco Filling
25 Min
Steamed Broccoli
25 Min