Urządzenia i Akcesoria
Poached Eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portion
Składniki
-
water58 oz
-
white vinegar½ oz
-
oil for brushing simmering basket
-
large eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
259.2 mg
Białko
17.1 g
Kalorie
824.4 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Rice
25 min
Boiled Pasta
20 min
Boiled Eggs
20 min
Chopped Onions
5 min
Steamed Chicken Breasts
30 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Steamed Broccoli
25 min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 min
Basic Long Grain Brown Rice
1 godz. 35 min
Boiled Egg Mode
20 min
Mashed Potatoes
50 min