Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g ceapă, tăiată jumătăți
- 3 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 100 - 200 g slănină afumată, tăiată bucățele
- 800 g carne de vită, fără os, tăiată cuburi (2-3 cm) (de preferință rasol, pulpă, carne de la gât sau falcă)
-
15
g amidon de porumb (opcjonalnie)
lub 15 g făină (opcjonalnie) - 250 g vin roșu, corpolent
- 150 g apă
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 1 bouquet garni (dafin, cimbru și pătrunjel)
- 200 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate lamele
- 400 g morcovi, tăiați rondele
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1420 kJ / 340 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pește char cu tapenadă de măsline și legume cu castraveți și cartofi
50min
Sushi cu ciuperci Portobello
Brak ocen
Paste cu carne de porc și fasole
Brak ocen
Chifteluțe de crevete cu legume murate
Brak ocen
Midii cu sos thailandez cu curry verde
Brak ocen
Brunch scandinav
Brak ocen
Affogato cu ciocolată și brandy
Brak ocen
Salsa verde
10 Min
Struffoli (Italia)
Brak ocen
Kimchi
51 Std.
Mușchi de miel cu sos de piper roșu
Brak ocen
Pot-au-feu
Brak ocen