Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de patiserie
- 375 g lapte
- 15 g unt
- 3 ouă
- 30 g zahăr
- 75 g amidon de porumb
Pasta de praline
- 220 g alune de pădure, prăjite, decojite
- 250 g zahăr
- 20 g sirop de glucoză
- 1070 g apă
- 50 g oțet alb
Aluatul de choux și crema cu alune
- 150 g apă
- 80 g unt, tăiat bucăți
- 1 priză sare
- 2 lingurițe zahăr
- 120 g făină
- 4 ouă, dintre care unul bătut ușor
- 230 g frișcă lichidă, 35% grăsime
Glazura și asamblarea
- 10 g zahăr brun moale
- 85 g zahăr pudră, plus pentru pudrat
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 25 - 30 g apă fierbinte (vezi recomandări)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2287.7 kJ / 544.7 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 34.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 98.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milkshake cu caramel sărat
20min
Granita de cafea
8 godz. 10 min
Catifea albă
Keine Bewertungen
Unt cu fagure de miere
Keine Bewertungen
Ouă de Paște
2h 30 min
Chifle-purceluși
2h
Petit gateaux cu alune și ciocolată
25min
Bolul cu carne de porc și hoisin
30 min
Margarita
10min
Frigărui din clătite americane și fructe
1h
Tocană de miel
1h 45min
Sorbet de lămâie
8 godz. 30 min