Urządzenia i Akcesoria
Paris-Brest
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
10 porții
Składniki
Crema de patiserie
-
lapte375 g
-
unt15 g
-
ouă3
-
zahăr30 g
-
amidon de porumb75 g
Pasta de praline
-
alune de pădure, prăjite decojite220 g
-
zahăr250 g
-
sirop de glucoză20 g
-
apă1070 g
-
oțet alb50 g
Aluatul de choux și crema cu alune
-
apă150 g
-
unt tăiat bucăți80 g
-
sare1 priză
-
zahăr2 lingurițe
-
făină120 g
-
ouă dintre care unul bătut ușor4
-
frișcă lichidă, 35% grăsime230 g
Glazura și asamblarea
-
zahăr brun moale10 g
-
zahăr pudră plus pentru pudrat85 g
-
extract natural de vanilie1 linguriță
-
apă fierbinte (vezi recomandări)25 - 30 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
98.4 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
2287.7 kJ /
544.7 kcal
Tłuszcz
34.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Atât de dulce!
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mini budinci cu parmezan, vită gătită la aburi, legume și sos
Keine Bewertungen
Carpaccio de ananas cu sorbet roz
Keine Bewertungen
Pepperoni Vegani
Keine Bewertungen
Mojito de zmeură
10 Min
Buturugă de înghețată de banane cu sos caramel
Keine Bewertungen
Lichior din fructe de pădure
30 Min
Pavlova cu zmeură și așchii de ciocolată
4 Std. 40 Min
Înghețată de ciocolată albă
10 Std. 20 Min
Mousse de fructe
4 Std. 50 Min
Profiterol
2 Std.
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Cheesecake (copt)
7 Std. 20 Min