Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g carne de vită, fără os (spată), tăiată cuburi de 2-3 cm
Supa
- 50 g morcovi, tăiați bucăți
- 100 g napi, tăiați bucăți
- 1 țelină tulpină, tăiată segmente
- 1000 g apă
- 80 - 100 g ceapă
- 2 cuișoare
- 1 bouquet garni (cimbru, dafin, pătrunjel) - vezi recomandările
- 1 linguriță sare grunjoasă
Garnitura
- 400 g morcovi, tăiați rondele
- 400 g praz, secționat în patru, pe lungime
- 400 g cartofi roșii, tăiați cuburi
- 1 - 2 prize sare, după gust
- 1 - 2 prize piper măcinat, după gust
- 800 g apă rece
- câțiva castraveți murați
- sare grunjoasă
- muștar iute
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1535 kJ / 363 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bœuf bourguignon
1h 40min
Mocktail Galapagos
Brak ocen
Limoncello
Brak ocen
Sorbet de litchi cu vodcă
Brak ocen
Ravioli negre cu biban de mare
Brak ocen
Brunch scandinav
Brak ocen
Mini taco cu crevete și varză de frunze
Brak ocen
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Brak ocen
Salsa verde
10 Min
Margarita
10 Min
Mojito
5 Min
Quiche Lorraine
50min