Dinkel-Brioche au chocolat

Dinkel-Brioche au chocolat

4.0 216 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
20 Scheiben

Składniki

  • Milch kalt
    100 g
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
    500 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Eier davon 1 Ei verquirlt
    4
  • Zucker
    50 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Schokotropfen backstabil
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Białko 5 g
Kalorie 758 kJ / 181 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...