Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
24 pieces
Składniki
Brioche Dough
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
milk20 g
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil for greasing
-
unsalted butter diced170 g
Red Cabbage Slaw
-
red cabbage cut in pieces (5 cm)250 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (5 cm)1
-
mayonnaise100 g
-
cider vinegar1 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Brioche Buns
-
large egg beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Pulled Pork
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
pork fillet sliced (2 cm)600 g
-
water500 g
-
smoked paprika1 Tbsp
-
brown sugar1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barbecue sauce200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
332 mg
Białko
9 g
Kalorie
948 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 godz. 50 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Pepperoni Pretzel Bites
1 godz. 45 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Chocolate Lava Cookies
1 godz. 40 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 godz. 20 min