Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brioche Dough
-
2 ¼
tsp dried instant yeast
lub 25 g fresh yeast, crumbled - 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 20 g milk
- 4 medium eggs
- 1 ½ tsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- 170 g unsalted butter, diced
Red Cabbage Slaw
- 250 g red cabbage, cut in pieces (5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces (5 cm)
- 100 g mayonnaise
- 1 ½ Tbsp cider vinegar
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Brioche Buns
- 1 large egg, beaten
- sesame seeds, for sprinkling
Pulled Pork
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 Tbsp brown sugar
- 1 Tbsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g barbecue sauce
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 948 kJ / 227 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 332 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Enchiladas
1 Std.
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 Min
Pulled Pork Rolls
30 Min
Pulled Pork Buns
6h 20min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 Min
Caramel Toffees
2h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1 Std.
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 Std. 40 Min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 Std.
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 Std. 15 Min