Ragù de carne alla bolognese

Ragù de carne alla bolognese

4.6 83 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porții

Składniki

  • cuburi de pancetta
    120 g
    120 g jambon crud-uscat
  • țelină tulpină (2 tije) tăiată bucăți
    80 g
  • morcov (1 morcov) tăiat bucăți
    80 - 100 g
  • ceapă (1 ceapă) tăiată bucăți
    150 - 180 g
  • ulei de măsline extravirgin
    25 g
  • unt nesărat
    25 g
  • carne tocată în amestec, porc și vită (jumătate porc, jumătate vită)
    400 g
  • vin alb, sec (1 pahar)
    70 g
    70 g vin roșu, (1 pahar)
  • pulpă de roșii, din conservă
    250 g
  • apă caldă
    70 g
  • foaie de dafin, uscată
    1
  • piure de roșii
    30 g
  • sare
    1 linguriță
  • lapte (opcjonalnie)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 20.17 g
Kalorie 1034 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 16.28 g
Błonnik 1.42 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...