Urządzenia i Akcesoria
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porții
Składniki
-
parmezan bucăți (2-3 cm)60 g
-
Gorgonzola50 g
-
brânză Fontina bucăți (2-3 cm)50 g
-
50 g brânză Taleggio, bucăți (2-3 cm)brânză Gruyère bucăți (2-3 cm)50 g
-
lapte50 g
-
unt nesărat50 g
-
paste tip farfalle320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
23 g
Kalorie
2272 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paste
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ceapă caramelizată (200 g)
40 min
Clafoutis cu cireșe și migdale
3 godz.
Frittata cu chorizo (de luat la pachet)
40 min
Spumă de căpșune cu budincă-cremă de mentă
25 min
Gustări cu praz și cârnat uscat
1 godz.
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Cotlet de porc sous-vide
2 godz.
Budinci lipicioase cu caramel
1 godz.
Ruladă de curcan cu caise și piersici
2 godz. 10 min
Bruschette din multicereale cu sos de roșii crude
2 godz. 40 min
Midii în stil provensal
35 min
Risotto cu parmezan
30 min