Wersje kompatybilne
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g parmezan, bucăți (2-3 cm)
- 50 g Gorgonzola
- 50 g brânză Fontina, bucăți (2-3 cm)
-
50
g brânză Gruyère, bucăți (2-3 cm)
lub 50 g brânză Taleggio, bucăți (2-3 cm) - 50 g lapte
- 50 g unt nesărat
- 320 g paste tip farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos Roquefort
20 min
Clafoutis cu cireșe
50 min
Conchiglie cu sos de conopidă
35 min
Țelină pané cu sos de iaurt și ierburi aromate
1 godz.
Sparanghel cu lămâi și capere
25 min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1h 30min
Salată de castraveți cu mărar și dressing de smântână
10 min
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1 godz.
Galetă Ratatouille
1h 30min
Somon în crustă cu risotto de lămâie
45 Min
Pere la aburi, cu sos de ciocolată și cardamom
40 min
Pita
2h