![Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/115548.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 1000 g water
- 700 g chicken breasts, skinless, cut in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Salsa
- 2 garlic cloves, roasted (see tip)
- 500 g tomatoes, roasted, cut in pieces
- 200 g onions, roasted, halved
- 10 g serrano chillies, roasted, halved, deseeded
- 250 g poblano chillies, halved, deseeded
- 2 tsp fine sea salt
Sopes
- 300 g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut in pieces (2 cm) (see tip)
- 250 g onions, quartered
- 500 g nopales cactus leaves, cut in pieces (see tip)
- 60 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g masa harina (e.g. Maseca, see tip)
- 400 g refried beans, tinned (see tip)
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 250 g sour cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2515 kJ / 599 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 14 g
Alternatywne przepisy
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3h 50min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1h 15min
Cochinita Pibil
4 godz.
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11h 40min
Salted Caramel Ice Cream
14 Std.
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
Brak ocen
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 Min
Chicken Tacos al Pastor
45 Min
Super Green Juice
10 Min
Spring Rolls
40 Min