Urządzenia i Akcesoria
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Chicken
-
water1000 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Salsa
-
garlic cloves roasted (see tip)2
-
tomatoes roasted, cut in pieces500 g
-
onions roasted, halved200 g
-
serrano chillies roasted, halved, deseeded10 g
-
poblano chillies halved, deseeded250 g
-
fine sea salt2 tsp
Sopes
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut in pieces (2 cm) (see tip)300 g
-
onions quartered250 g
-
nopales cactus leaves cut in pieces (see tip)500 g
-
water60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
masa harina (e.g. Maseca, see tip)400 g
-
refried beans, tinned (see tip)400 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped5 sprigs
-
sour cream250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
2515 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3 godz. 50 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Pork Tortas
2 godz. 20 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Blackberry Frozen Yogurt
12 godz. 5 min
Chipotle Salsa
10 min
Pozole Verde
2 godz.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tinga de Pollo
40 min