Joghurtkruste

Joghurtkruste

4.9 19.6K ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
15 Scheiben

Składniki

  • Wasser
    240 g
  • Hefe (10 g)
    ¼ Würfel
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    350 g
  • Roggenmehl Type 1150
    150 g
  • Naturjoghurt
    100 g
  • Salz
    2 TL
  • Honig
    1 TL
  • Backmalz
    1 TL
  • Balsamico, hell
    2 EL
  • Öl zum Einfetten

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Białko 4 g
Kalorie 540 kJ / 129 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...