Urządzenia i Akcesoria
Tarte de cereja e amêndoa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 doses
Składniki
Massa
-
farinha tipo 65300 g
-
manteiga120 g
-
açúcar60 g
-
água60 g
Recheio
-
amêndoa s/ pele80 g
-
ovos3
-
leite200 g
-
açúcar150 g
-
cerejas s/ caroço450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
38.5 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1996.9 kJ /
477.3 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Amêndoa
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bola de bacalhau de Lamego
1 godz. 20 min
Bolo frangipane
55 min
Gratinado de laranja
25 min
Tarte sol
1 godz. 30 min
Bolo de fígado
1 godz. 50 min
Bolo de maçã
1 godz.
Tarte de pera e amêndoa
1 godz. 20 min
Tarte de amêndoa, framboesa e pera
1 godz.
Bola de azeite
2 godz. 35 min
Madalenas com nozes
35 min
Crumble de pera com chocolate
30 min
Bolo de ananás em frasco
1 godz. 5 min