
Urządzenia i Akcesoria
Tarte de cereja e amêndoa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 doses
Składniki
Massa
-
farinha tipo 65300 g
-
manteiga120 g
-
açúcar60 g
-
água60 g
Recheio
-
amêndoa s/ pele80 g
-
ovos3
-
leite200 g
-
açúcar150 g
-
cerejas s/ caroço450 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
477.3 kcal /
1996.9 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
65.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
38.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Amêndoa
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia