Pappa di vitello e verdure

Pappa di vitello e verdure

4.6 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porzioni

Składniki

  • 300 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 180 g di carne di vitello a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • ¼ di cucchiaino di burro
  • 300 g di piselli freschi
    300 g di piselli surgelati
  • 200 g di succo di mela
  • 50 g olio di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 161 kcal / 674 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...