
Urządzenia i Akcesoria
Pappa di vitello e verdure
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porzioni
Składniki
-
300 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
-
300 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
-
180 g di carne di vitello a pezzi (2-3 cm)
-
500 g di acqua
-
¼ di cucchiaino di burro
-
300 g di piselli freschi
-
200 g di succo di mela
-
50 g olio di oliva
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
161 kcal /
674 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Piccole bontà
10 Przepisów
Włochy
Włochy