梅子蒸蟹

梅子蒸蟹

3.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

梅子酱
  • 去核青梅 腌渍过的
    2 颗
  • 蒜头
    2 瓣
  • 1 茶匙
  • 1 片
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 淀粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
梅子蒸蟹
  • 花蟹
    2 只
  • 蒸煮用
    500 克
  • 柠檬汁 适量,依个人口味调整

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20.4 g
Kalorie 983 kJ / 235 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 17.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...