Urządzenia i Akcesoria
梅子蒸蟹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
梅子酱
-
去核青梅 腌渍过的2 颗
-
蒜头2 瓣
-
糖1 茶匙
-
姜1 片
-
米酒½ 茶匙
-
淀粉½ 茶匙
-
油1 茶匙
-
盐¼ 茶匙
梅子蒸蟹
-
花蟹2 只
-
水 蒸煮用500 克
-
柠檬汁 适量,依个人口味调整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20.4 g
Kalorie
983 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny