Urządzenia i Akcesoria
Mermelada de cebolla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
400 g
Składniki
-
800 g de cebolla morada en trozos
-
50 g de aceite de oliva
-
1 cdita sal
-
100 g de vino tinto
-
100 g de azúcar mascabado
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
7 g
Kalorie
4817 kJ /
1147 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
161 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SÓLO CON THERMOMIX
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 godz. 40 min
Crema batida
10 min
Gnocchis de papa
50 min
Mermelada de jitomate y chile
1 godz. 15 min
Puré de camote
40 min
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24 godz.
Mermelada de cebolla y tocino
40 min
Reducción de vinagre balsámico
1 godz. 20 min
Paté de champiñones
10 min
Mermelada de chile jalapeño rojo
1 godz.
Peras al vino tinto y vainilla
1 godz. 10 min
Mermelada de frambuesa
55 min